Dumortierlaan 71

Verzenden & retourneren Etoile Knokke

Verzending

Wereldwijde levering. 

Verzendingen gebeuren via Bpost voor brievenbuspakjes en pakketten. De verzendkosten bedragen €7,95 (vast bedrag voor een verzending tussen 0 en 10 kg). 

 

Levertermijn

Leveringen gebeuren via Bpost. Dit neemt ongeveer 1 tot 3 werkdagen in beslag binnen België. Leveringen binnen Europa nemen ongeveer 3 tot 9 werkdagen in beslag en leveringen buiten Europa ongeveer 7 tot 19 werkdagen.

 

Retourbeleid

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen.

De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper betaald. 

Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.

Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper. Retournering in de winkel is gratis. 

Goederen met korting (outletartikelen of artikels aangegeven met een korting) kunnen teruggestuurd worden binnen een termijn van 7 dagen na ontvangst. In dit geval gebeurt de terugbetaling door een tegoedbon of promotiecode die zowel online als in de winkel gebruikt kan worden met een maximale geldigheid van 6maanden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »