Dumortierlaan 71

Algemene voorwaarden Etoile

 1. Etoile BV – Dumortierlaan 71 - 8300 Knokke-Heist - België
  BTW : BE 0771.946.586

 2. Prijzen
  Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. 
  Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.

 3. Beschadiging
  Etoile kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending via BPost of PostNL.
  Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.
 4. Klachten 
  De artikelen op de webshop werden zo goed mogelijk beschreven en in beeld gebracht aan de hand van foto’s. Indien er typfouten vindbaar zijn, dan is dit te wijten aan een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

  Etoile probeert de artikelen zo getrouw mogelijk in beeld te brengen. Kwaliteit van het beeldscherm, instellingen of lichtinval kunnen ervoor zorgen dat de kleuren op de webshop licht afwijken van de echte kleuren. We kunnen geen ruilingen toestaan op basis van kleurafwijkingen. Indien er twijfel is over het kleur afgebeeld op de webshop, kan u ons altijd contacteren via mail of telefonisch.

  Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.

 5. Garantie 
  Bij de aankoop van artikelen op de webshop geldt een wettelijke garantie. Binnen de 7 dagen volgend op de levering dient de koper de verkoper op de hoogte te stellen, wanneer het product niet voldoet aan de overeenkomst. De compensatie hiervoor kan nooit het betaald bedrag aan de koper overstijgen. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorgemelde garantiestelsel. 

 6. Privacy 
  Etoile hecht veel belang aan het respecteren van de privacy van haar klanten en bezoekers van haar website. Etoile stelt haar beleid voor de bescherming van uw persoonsgegevens in regel met de wetsbepalingen in België en de Europese Unie. Etoile gaat heel zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. Deze worden niet gedeeld met derden. Wel kan Etoile de gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. Een persoon waarvan Etoile gegevens heeft, kan op elk moment vragen voor een rechtzetting of het schrappen van die gegevens via e-mail.  

 7. Levertermijn
  Wij proberen alle bestellingen binnen 1 à 3 dagen te verzenden. Stuur ons zeker een mailtje ([email protected]) indien je voor jouw bestelling de levertermijn wil weten.
   

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »